Red Bullin Max Verstappen on käynyt lävitse päättyneen F1-kauden suorituksiaan. Hollantilainen valitsi myös hienon kauden huippuhetken.

Verstappenin alkukausi oli kehno. Mies sortui kisasta toiseen kolareihin ja ajovirheisiin, ja kesään mentäessä hän oli kerännyt kärkikuljettajista vähiten pisteitä.

Suunta kuitenkin kääntyi loppukaudesta, ja kauden pääteeksi hänelle oli kertynyt kaksi voittoa ja 11 podiumia. MM-pisteissä hän kipusi neljänneksi.

Verstappen nostaa vuoden kohokohdakseen kauden avausvoiton Itävallasa. Verstappen piti Ferrarin Kimi Räikkösen takanaan nousten keskimmäiselle korokkeelle.

– Se oli paras hetki kaudesta, koska voitto tuli täysin puskista. Paikalla oli myös hurjasti hollantilaisia faneja, ja oli mukavaa tarjota Red Bullille voitto tallin kotiradalla, Verstappen kertasi tallin podcastissa.

Lisäksi Verstappen nosti esille lukuisia taisteluita loppukaudesta. Yksi niistä oli USA:n GP, jossa hän kipusi joukon perältä toiseksi. Kilpailussa voiton vei Kimi Räikkönen. Räikkönen, Verstappen ja kolmantena maaliin ajanut Mercedeksen Lewis Hamilton ylitivät maalilinjan vain parin sekunnin sisällä toisistaan.