Kimi Räikkösen erikoislaatuisuus tiedostetaan ja tunnustetaan myös kilpailijatalleissa. Mercedeksen tallipomo Toto Wolff harmittelee suomalaisen puuttumista voittotaistosta.

Sauberilla ensi kaudella kisaava Räikkönen oli vuodesta 2014 Ferrarin mies. Vaikka voittoja kertyi tällä ajanjaksolla vain yksi, oli hän useasti mukana kärkitaistossa. Maailma sai myös nauttia suomalaisen omalaatuisesta huumorista median edessä.

Wolff myöntää hänellä jäävän ikävä Räikköstä.

– Se, ettei Kimi ole enää Ferrarilla voittavassa autossa, muuttaa paljon formula ykkösiä. Hän on ainutlaatuinen persoona, joka on pysynyt nykyaikana uskollisena itselleen sosiaalisesta mediasta ja muista huolimatta. Ja juuri sitä kannattajat hänessä rakastavat. On valtava takaisku meille kaikille, että Kimi ei aja enää Ferrarilla, Wolff toteaa Autosportille.

F1-sarja on ensi kaudella erilaisempi kuin vuosiin. Räikkösen uuden tallin ja Fernando Alonson puuttuminen enteilevät uuden aikakauden synnystä.

– Onneksi Kimi ei ole poissa kokonaan. Hän jatkaa edelleen Sauberilla, mutta on harmi, että Kimin vaihtaminen keskikastiin ja Fernandon poistuminen sarjasta poistaa sarjasta tavallaan kaksi suurta persoonaa. Kimi ja Ferrari olivat viehättävä kombinaatio.