© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas harjoitusten nopein ja ahkerin kuljettaja

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Valtteri Bottas piti pirteästi nopeinta vauhtia Brasilian GP:n toisissa vapaissa harjoituksissa. Mercedeksen suomalaiskuski oli paitsi nopea, myös ahkera.

Ajan 1.08,846 parhaimmallaan ajanut suomalainen urakoi radalla lähes 50 kierrosta, eniten kaikista kuljettajista. Mercedekselle harjoitus oli onnistunut, sillä Lewis Hamilton oli toinen vain kolme tuhannesosaa tallikaveristaan.

Sebastian Vettel oli seitsemän sadasosaa Bottas hitaammalla ajalla kolmas, mutta Ferrarin huolena näyttäisi olevan kova rengaskuluma. Vettelin auton rengas meni pahaan kuntoon huomattavasti Mercedestä nopeammassa ajassa.

Kimi Räikkönen oli kuudes. Kolmen kärkitallin autot vaikuttaisivat olevan tiukassa nipussa, sillä Räikkönen jäi maanmiehestään vain kuusi kymmenystä.

Renaultin Nico Hülkenberg rikkoi autonsa ajettuaan rajusti ulos radan viimeisestä mutkasta ulos kiihdytettäessä. Saksalaiskuljettaja liukui leveäksi ja vauhdilla kaiteeseen, rikkoen oikean puolen autostaan täysin. Kuljettaja selvisi vammoitta, mutta harjoitukset keskeytettiin hetkiseksi siivousoperaation ajaksi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon