Red Bullin F1-tallin päällikkö Christian Horner uskoo Pierre Gaslyn olevan valmis ensi kauden pestiinsä, muttei vielä halua verrata nuorukaista tähtipilotti Max Verstappeniin.

Energiajuomayhtiön talli päätti ylentää sisartallinsa Toro Rosson ranskalaislupauksen ykköstallinsa kisakuskiksi ensi kaudeksi.

Gaslyn vakuuttavat suoritukset muutamissa kisoissa tänä vuonna ovat vahvistaneet Hornerin näkemystä siitä, että 22-vuotias kuljettaja on tulevaisuuden tähti.

– Se tulee olemaan haaste Pierrelle, mutta hän on siihen valmis. Hän on käynyt läpi saman ohjelman kuin Max ja hän on täällä sen vuoksi, että uskomme hänen olevan paras tulevaisuuden lahjakkuus. Hän ansaitsee tuon tilaisuuden autossamme, tallipomo kehui Motorsportille.

Monet ovat verranneet Gaslya heti vuotta nuorempaan Verstappeniin, joka on nyt jo Sebastian Vettelin jälkeen yksi puhutuimmista MM-haastajista.

– Odotamme suuria asioita Pierreltä ensi vuonna. Olisi kuitenkin epäreilua odottaa häneltä sitä, että hän haastaisi välittömästi Maxia. Hänelle on annettava hieman aikaa sopeutua talliin, Horner korosti.

Lähde: Motorsport