Kuskin paljastus kertoo karua kieltä F1-klassikkotallin ahdingosta – ”Kehitystyö loppui jo Australiassa”

© Kuva: Getty Images

Williamsin F1-tallin kuljettajan Lance Strollin mukaan brittitalli ei ole onnistunut kehittämään autoaan lainkaan eteenpäin Australian kisaviikonlopun jälkeen.

Perinteikäs takavuosien kestomenestyjä on valahtanut toiseksi viimeiselle sijalle valmistajien MM-sarjataulukossa kauden mittaan. Talli olisi viimeisenä, jos Force India ei olisi menettänyt pisteitään kabinetissa.

Tulosten valossa Williamsin alennustila kenellekään ei ole jäänyt epäselväksi. Talli on myöntänyt itsekin kärsineensä kauden mittaan todella vakavista teknisistä ongelmista.

Osaa vioista ja pulmista ei ole kyetty ratkaisemaan ollenkaan. Strollin mukaan tilanne on itse asiassa niin lohduton, ettei auton kehitys ole liikkunut lainkaan sitten alkukauden.

– Emme ole oikeastaan kehittäneet autoa ollenkaan Australian jälkeen. En usko meidän parannelleen autoa lainkaan. On ollut vaikeaa nähdä joidenkin kilpailijoidemme, kuten muun muassa Sauberin ottavan suuria askelia oikeaan suuntaan meihin verrattuna, F1-kuski sadatteli F1:n verkkosivujen haastattelussa.

Lähde: F1.com