F1-uransa jatkon puolesta yhä jännittävä Esteban Ocon ei ole halukas kilpailemaan ensi vuonna muissa sarjoissa, mikäli ajopaikka jää haaveeksi.

Oconin tallikiemuroita on jännitetty jo pidemmän aikaa. Ranskalainen on saanut kokea pettymyksen Force Indialta, McLarenilta ja Renaultilta paikkaa tiedustellessaan.

Mercedeksen suojatin ainoa varteenotettava paikka on enää Williams, jolla on yksi paikka auki George Russellin rinnalla. Ranskalainen kärkkyy tosissaan paikkaa Hopeanuolen tehdastallin riveistä tulevaisuudessa, eikä hän halua kadota F1-maailman parrasvaloista.

– Minulle on esitetty vaihtoehtoja muualla kisaamisesta, mutta en halua tehdä sitä. Jos en pääse ajamaan F1-sarjassa ensi vuonna, haluan pysyä mahdollisimman lähellä Mercedestä ja oppia tallin toimintatavoista mahdollisimman paljon, Ocon totesi Autosportille.

Oconin Mercedes-side on takaamassa hänelle paikan tallin varakuljettajana. Ranskalainen on siten erilaisessa tilanteessa kuin esimerkiksi Stoffel Vandoorne, joka kisaa jatkossa Formula E:ssä. Belgialaisenkin tavoite on palata vielä joskus takaisin formula ykkösiin.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata Brasilian F1-viikonloppua maksutta perjantaista sunnuntaihin. Lue lisää täältä.