Kimi Räikkönen kommentoi Lewis Hamiltonin temppua C Morelle: ”Pienemmästäkin saanut rangaistuksia”

© Kuva: Getty Images

Ferrarin Kimi Räikkönen tyytyi neljänteen sijaansa Brasilian GP:n aika-ajoissa. Mieheltä irtosivat myös kommentit aika-ajojen kohutilanteisiin.

Sekä paalumies Lewis Hamilton että Räikkösen tallikaveri Sebastian Vettel joutuivat temppujensa seurauksena keskellä kohuja, jotka voivat pahimmillaan tuoda lähtöruutuja pudottavat rangaistukset.

Lue Vettelin tapauksesta täältä.

Hamiltonin tempusta lisätietoa saa puolestaan täältä.

Räikkönen kävi C Moren haastattelussa lävitse ensiksi omaa sessiotaan.

– (Aika-ajo) oli parempi kuin muu viikonloppu, mutta ei tämäkään mitenkään täydellisyyttä hiponut. Auto oli kuitenkin parempi kuin aiemmin. Suht OK kierros oli meneillään viimeisellä vedolla, mutta sitten lopulta jäimme, Räikkönen totesi.

Ferrari pelasi Q2-osiossa rengasrulettia, joka onnistui.

– Jos olisi ollut kuivaa, niin muutkin olisivat tehneet saman valinnan. Sen, saako siitä etua, näkee huomenna. Muut olisivat varmasti halunneet saman rengasvalinnan, mutta huomenna nähdään onko se oikea.

Räikköseltä kysyttiin myös, pitäisikö Hamiltonia ja Vetteliä rangaista.

– Varmaankin pienemmistäkin on saanut rangaistuksia. Mutta me emme päätä niistä. Sen näkee sitten huomenna, Räikkönen totesi.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata Brasilian F1-viikonloppua maksutta perjantaista sunnuntaihin. Lue lisää täältä.