Kimi Räikkönen kertoi Ferrarin järjestäneen hänelle jäähyväisjuhlat keskiviikkona. Suomalaiskonkari kiitteli vuolaasti pitkäaikaista työnantajaansa yhteisistä vuosista.

F1-tähti paljasti tuoreessa Ferrarin verkkosivuilla julkaistussa haastattelussa tallinsa järjestäneen hänelle yllätysjuhlan Abu Dhabissa kiittääkseen veteraanipilottia palveluksistaan.

– Talli järjesti minulle yllätysjuhlat eilen illalla. Se oli todella mukava yllätys. Oli hienoa saada koko talli yhteen. On niin mukavaa nähdä, kuinka paljon he arvostavat panostani. Haluan kiittää heitä kaikkia. En voisi pyytää enempää, Räikkönen hehkutti.

Abu Dhabin GP-viikonlopusta on tulossa Räikköselle varsin erityinen, jonka hän muistaa varmasti lopun ikänsä. Kisavalmistautuminen tulee kuitenkin niin rutiinilla, ettei viimeinen viikonloppu Ferrarin ajohaalareissa tunnu toistaiseksi yhtään erikoiselta.

– Tämä on viimeinen kisani Ferrarilla. Olen innoissani ja yritän tehdä tästä hyvän viikonlopun. Tällä hetkellä ei kuitenkaan tunnu yhtään eriltä kuin minkään muunkaan kauden lopussa. Jätän tallin, mutta meillä on silti monella tapaa hyvin läheinen suhde, suomalaistähti sanoi.