Toro Rosson F1-kuski Pierre Gasly paljasti pohtivansa valittamista autourheilun kattojärjestö FIA:lle Force Indian Esteban Oconin Meksikon GP:n ajoliikkeistä.

Nuoret ranskalaiskuskit ottivat yhteen Meksikon osakilpailussa. Gasly väitti kisan jälkeen Oconin kolaroineen häneen tahalleen pahaksi äityneen vihanpidon vuoksi.

Kilpailu tuomaristo kuitenkin katsoi Oconin olleen syytön kolariin. Gaslyn todettiin jarruttaneen liian myöhään Hermanos Rodriguezin radan neljänteen mutkaan, jossa hän ajoi ulos.

Gasly kuitenkin näki tilanteen toisin, eikä suostu vieläkään luopumaan kannastaan. Toro Rosso -kuski kertoi kaavailevansa jopa valitusta FIA:lle rytäkästä.

– Luulen, ettei hän ollut superiloinen siitä, että onnistuin ohittamaan hänet, vaikka aloitin viimeisenä. Hän puski linjani leveäksi ja minun oli ajettava ulos, ranskalaislupaus intti Racefansille.

– Se ei ollut reilua minulle. Sanokaa mielummin, että väliin on jätettävä auton verran tilaa tai sanokaa kaiken olevan sallittua ja kisata voi aggressiivisesti.

– Ehkä puhun Charlie Whitingille [FIA:n kilpailujohtaja] tietääkseni, onko tämä sallittua ensi kerralla. Sitten tiedän, mitä voin tehdä, Gasly ärhenteli.

Lähde: Racefans