Lance Stroll on mielissään Esteban Oconin kypsästä suhtatumisesta F1-maailman kimurantteihin sopimuskoukeroihin. Ystävyys säilyy, vaikka toinen joutuukin ajopaikastaan luopumaan.

Strollin isä Lawrence Stroll osti elokuussa Force Indian omistukseensa. Tämä tarkoittaa Lance Strollin siirtymistä tallin toiseksi kuljettajaksi ensi kaudeksi.

Uutinen oli huono Oconille, joka on joutumassa ulos F1-sarjasta. Fanit ovat olleet kärttyisiä lahjakkaan ranskalaiskuljettajan kohtalosta, ja maksukuskin leimaa otsassaan kantava Stroll onkin saanut oman osansa haukuista sosiaalisessa mediassa.

Ocon asettautui kuitenkin puolustamaan Strollia (uutinen). Ocon vakuutti välit parhaaseen ystävään olevan kunnossa sopimusteknisistä asioista huolimatta.

Kanadalainen oli ystävänsä eleestä mielissään.

– Hänen lausahduksessaan oli kysymys rehdistä urheiluhengestä. Valitettavasti F1:ssä on aina mukana politikointia, ja me kuljettajat ajattelemme aina omaa etuamme. Olen kuitenkin edelleen hyvä ystävä Oconin kanssa, ja on hienoa nähdä, etteivät sillat välillämme ole palaneet, Stroll kertoi racefans-sivustolle.