McLarenin Stoffel Vandoorne sai katastrofaaliseen kauteensa pientä lohtua, kun belgialaiskuski ajoi Meksikon GP:ssä kahdeksanneksi.

Vandoorne menettää kauden jälkeen paikkansa brittitallissa, suunnaten sähköformulasarjaan. Vandoornen maine on kokenut kahden McLaren-vuoden aikana kovan kolauksen. Juniorisarjoissa vakuuttavaa jälkeä tehnyt kuljettaja ei ole loistanut formula ykkösissä, ja tallikaveri Fernando Alonso on pyyhkinyt miehellä lattiaa. Espanjalainen on vienyt tällä kaudella tylysti nimiinsä kaikki aika-ajot keskinäisessä vertailussa.

Meksikossa Vandoornen risukasaan paistoi kuitenkin pitkästä aikaa aurinko. Mies ajoi hienosti kahdeksanneksi, kartuttaen pistetiliään neljällä.

Samalla päätökseen tuli puolen vuoden mittainen kuiva kausi. Edellisen kerran Vandoorne ajoi kymmenen parhaan joukkoon huhtikuussa Bakussa.

Vandoorne oli tuloksestaan luonnollisesti helpottunut.

– Olen erittäin tyytyväinen suoritukseeni. Kahdeksanneksi ja pisteille ajaminen saa minut superiloiseksi. Tämä oli myös tärkeää tallille valmstajien sarjan sijoituksen kannalta, joten se teki tästä myös tärkeää. Nyt voimme keskittyä nauttimaan viimeisistä kisoista.