Toyota nappasi kaksoisvoiton kestävyyskilpailuiden MM-sarja WEC:ssä Fujissa. Fernando Alonson autokunta joutui taipumaan sisarautolle, joka nousi hienosti aika-ajohylkäyksen ansiosta.

LMP1-luokassa omassa kastissaan olevan japanilaismerkin tehdastallin autot olivat ainoat varteenotettavat voittajaehdokkaat. Voittoon ajoi Kamui Kobayashin, Mike Conwayn ja Jose-Maria Lopezin muodostama kuskikolmikko, joka menetti paalupaikan sääntörikkeen vuoksi. Kaksi ensimmäistä voittivat edellisen WEC-kisan 2016, Lopezille voitto oli ensimmäinen.

Alonso, Sebastien Buemi ja Kazuki Nakajima joutuivat tyytymään toiseen sijaan merkin kotiradalla. Toyotan ylivoimasta kertoo paljon se, että kolmanneksi sijoittunut autokunta jäi kuuden tunnin kisassa voittajasta neljä kierrosta.