Red Bullin tähtikuljettajan Daniel Ricciardon auton moottori petti Meksikon osakilpailussa. Keskeytys oli jo miehen kauden kahdeksas.

Aussikuski on kärsinyt käsittämättömän surkeasta tuurista kilpurinsa tekniikan suhteen tänä vuonna. Meksikon keskeytys oli jo kauden kahdeksas ja suurin osa pettymyksistä on johtunut auton teknisistä vioista.

Paalupaikalta Meksikon kilpailun startannut kuljettaja pääsi heikon lähdön jälkeen kipuamaan jopa toiselle sijalle, mutta 62. kierroksella Renault’n voimayksikkö petti miehen jälleen kerran.

Kuin tyhjästä Ricciardon auton kone alkoi savuttaa ja hyytyi kuin seinään. Aussipilotilla ei ollut mitään muuta mahdollisuutta kuin ohjata autonsa sivuun radalta.

Tilanne oli suuri pettymys Red Bullille, joka lähti kisaan tuplavoittoasemista ensi kertaa sitten vuoden 2013 Yhdysvaltain GP:n.