Valtteri Bottaksen mukaan Singaporen F1-osakilpailu tarjoaa Mercedekselle useita kysymyksiä, joihin on mahdoton vastata ennen kisaviikonloppua.

Viime vuoden kilpailussa nähtiin draamaa heti ensimetreiltä lähtien. Ferrarin Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel ajautuivat yhteenottoon Red Bullin Max Verstappenin kanssa ja koko kolmikko joutui keskeyttämään kisansa.

Kärkihaastajien yllättävä joukkokolari antoi Bottakselle ja Lewis Hamiltonille mainion tilaisuuden taistella voitosta Singaporen läpimärässä illassa.

Kärkikamppailuun ilmoittautui kuitenkin mukaan myös Red Bullin Daniel Ricciardo, joka ylsi lopulta toiselle sijalle suomalaisen edelle.

Viime vuoden kokemusten vuoksi Bottas ei uskalla lähteä veikkaamaan mitään ensi sunnuntain tuloksista. Mies on kuitenkin optimistinen sen suhteen, että hänen voitoton putkensa voisi katketa Singaporessa.

– Ei sitä koskaan tiedä. Näitte mitä viime vuonna kävi! Tämä on kilvanajoa ja menemme sinne sillä ajatuksella, että mitä tahansa voi tapahtua. Toivottavasti voimme olla kilpailukykyisempiä kuin viime vuonna, Bottas sanoi Motorsportille.

– Tilanne on varsin mutkikas tällä hetkellä. Ferrarit ovat nopeita kaikkialla. Red Bullit tulevat olemaan nopeita Singaporessa. Me emme osaa sanoa kuinka kilpailukykyisiä tulemme olemaan. Aiomme kuitenkin mennä sinne ja yrittää saada enemmän pisteitä kuin Ferrari, suomalainen linjasi.

Lähde: Motorsport