© Kuva: Getty Images

Mercedes-pomo turhautui kuskilupauksensa sopimusahdinkoon – ärähti vihaisesti renkaanpotkijoille

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ilmaisi voimakkaasti turhautumisensa lahjakkaalle kuskilupaukselleen Esteban Oconille tarjoittuihin epämääräisiin sopimustarjouksiin.

Vaikka ranskalaiskuljettaja on yksi lähivuosien kehutuimmista Mercedeksen junioriohjelman kasvateista, saattaa hän jäädä ilman F1-kisakuskin paikkaa ensi kaudeksi.

Lähes kaikkien tallien kuskikokoonpanot ovat näillä näkymin täynnä. Renaultin ja Red Bullin kaltaiset valmistajat eivät ole tohtineet koskea Oconiin hänen Mercedes-kytköstensä vuoksi.

Wolff paljasti saaneensa silti muutamia tarjouksia Oconista. Neuvottelukumppaneiden toimintatavat eivät olleet kuitenkaan Mercedes-jehun mieleen.

– Heinäkuussa Oconilla oli pöydällä kaksi tarjousta. Lopulta hänellä ei ollut yhtään, koska ihmisillä ei ole munaa pitää sanomisistaan kiinni, Wolff täräytti Sky Sportsin haastattelussa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon