Max Verstappenia pidetään F1-sarjan tulevaisuuden supertähtenä, mutta entinen sarjan nokkamies Bernie Ecclestone ei usko hollantilaisen nauttivan kovin suurta arvostusta kärkitalleissa.

Verstappen on Red Bullin mies monivuotisella sopimuksella, mutta jokainen F1-kuski haluaa joskus ajaa Ferrarilla. Myös Mercedeksen resurssit ja viime vuosien menestys ovat tehneet siitä käytännössä jokaisen kuljettajan unelman.

Ecclestone vieraili Nico Rosbergin podcastissa, ja tavoilleen uskollisena entinen sarjan ylijohtaja latasi kovia kommentteja.

Verstappen on ansainnut paitsi ihailua, myös arvostelua ajo-otteillaan ja käytöksellään. Ecclestonen mukaan jälkimmäinen on tehnyt hänelle paljon hallaa.

– En usko kenenkään maailmanmestarin haluavan häntä talliinsa. Hänellä on suurempi työ saavuttaa paikka kärkitalleista kuin Fernando Alonsolla, Ecclestone totesi kärkkäästi.

Ecclestone ei usko Ferrarin tai Mercedeksen olevan kovinkaan innoissaan edes Verstappenin perässä, vaikka hollantilainen pulpahtaisikin vapaille markkinoille.

– Sanotaan näin: Toinen kuljettaja ei olisi hyvillään, jos hänelle ilmoitettaisiin Verstappenin palkkaamisesta. Lewis Hamilton tai Sebastian Vettel eivät halua häntä.