Red Bullin tähtipilotti Max Verstappen vakuutti toivottovansa mielellään Toro Rossolta energiajuomayhtiön emotalliin vaihtavan Pierre Gaslyn tervetulleeksi tallinsa.

Kun Daniel Ricciardo yllätti sekä faninsa että Red Bullin johtoportaan päätöksellään siirtyä Renault’lle ensi kaudeksi, räjähti käyntiin kuuma huhumylly aussitähden tulevasta korvaajasta.

Huhuissa liikkuivat muun muassa Carlos Sainzin ja Esteban Oconin kaltaiset nimet. Lopulta talli päätyi nostamaan Toro Rosson riveissä korkoa kasvaneen juniorinsa Gaslyn ylös ”ykköstalliinsa”.

F1-varikoilla on kiertänyt aiemmin huhuja Verstappenin sananvallasta Red Bullin kuskipäätöksissä. Hollantilaisen on epäilty torpanneen torpanneen siirtoja, joista hän ei pitänyt.

Gaslya vastaan Verstappenilla ei ole kuitenkaan mitään. Vaikka miehet ottivat nuorempina tiukasti yhteen karting-radoilla, ottaa hän ranskalaisen mieluusti vastaan.

– Tiesin jo melko ajoissa hänen tulevan talliin sen jälkeen, kun Danielin lähdöstä ilmoitettiin. Pierre on loistava tyyppi. Tunnen hänet karting-ajoilta. Hän on supermukava, superrento ja hän on varmasti todella nopea tallikaveri, hollantilainen kehui verkkosivuillaan.

Kuten monet tietävät, urheilijoilla on usein tapana kehitellä pieniä jäyniä uusille joukkuetovereilleen. Verstappen ei vielä suostunut paljastamaan, joutuuko Gasly jonkinlaisen pilan kohteeksi.

– En ole yleensä sellainen ihminen, mutta ehkä jotain spontaania aikanaan, F1-tähti naureskeli.