Red Bullin tähtikuski Max Verstappen vakuutti pitäytyvänsä kannassaan, jonka mukaan Renault’n tuorein moottoripäivitys ei olisi kestänyt Brasilian ja Meksikon ratojen korkeuksia.

Hollantilainen suuntasi taas uudet tiukat terveiset Renault-pomo Cyril Abiteboulille, joka moitti miestä aiemmin valheellisista väitteistä ranskalaisvalmistajan koneesta.

Verstappen oli avautunut aiemmin medialle turhaantumisestaan Red Bullin uusimpaan ”Spec-C”-moottoripäivitykseen. Epäluotettavana pidetty kone on lahonnut energiajuomayhtiön tallin käsissä kiusallisen useasti viime kisaviikonloppuina.

– Tämä jätkä on vain turhautunut ja minä taas olen vain todella rehellinen. Selitin miksi vahdoimme takaisin B:hen [aiempi moottorin versio]. Turbo ei olisi kestänyt Meksikoa ja Brasiliaa, joten emme olisi varmasti päässeet edes maaliin Spec-C:llä, Verstappen sanoi Ziggo Sportille.

Verstappen ei malttanut pitää tuohtumustaan omana tietonaan, vaan tylytti Renaul’ta ja Abiteboulia rajusti.

– En valehtele, mutta luulen, ettei hän pidä siitä, että sanon miten asiat ovat ja yritän olla realistinen sekä suorapuheinen. Pyydän paljon, mutta olen täällä voittamassa enkä ajaakseni seitsemänneksi joka kisassa kuten he [Renault] tekevät, hollantilainen latasi.

– Jos hän keskittyisi itse yhtä paljon omaan talliinsa kuin minun häiritsemiseeni, he olisivat jo maailmanmestareita. En ymmärrä tätä lainkaan, minä vain vastaan rehellisesti kysymyksiin eikä hän näköjään pidä siitä, Verstappen ärhenteli.

Lähde: Ziggo Sport