Koituuko Kimi Räikkösen Sauber-sopimus ruotsalaiskuskin kohtaloksi? ”Ei ole lainkaan turvassa”

© Kuva: Getty Images

Auto Motor und Sportin F1-toimittaja Tobi Grünerin tietojen perusteella Sauberin ruotsalaispilotin Marcus Ericssonin työpaikka saattaa olla vaarassa.

Aiempien tietojen mukaan Ericsson olisi ollut säilyttämässä kisakuskin pestinsä Ferrarin yhteistyötallissa Kimi Räikkösen sopimuksesta huolimatta.

Nyt saksalaisjulkaisu Auto Motor und Sport sai kuitenkin tietoonsa, ettei Räikkösen sopimusta sorvattu yhteisymmärryksessä Ferrarin kanssa. Täten italialaistalli saattaisi esittää vielä omia vaatimuksiaan siitä, kuka toista Sauberia ajaa ensi vuonna.

Grüner spekuloi Ferrarin kaavailevan hehkutetulle junioriohjelmansa kasvatille Antonio Giovinazzille paikkaa Sauberilla Räikkösen rinnalla. Tämän myötä Ericsson voisi menettää vielä penkkinsä italialaislupaukselle.