Kimi Räikkösen pomolta voimakas puolustuspuhe suomalaiskuskilleen – sivalsi toimittajia sarkastisilla kommenteilla

© Kuva: Getty Images

Ferrarin tallipäälliköltä Maurizio Arrivabeneltä tiedusteltiin tallista kauden jälkeen lähtevän Kimi Räikkösen suhtautumista tallin päätökseen.

Italialaistalli valitsi ensi kauden toiseksi kuljettajakseen Charles Leclercin. Arrivabene perusteli tallipomoille järjestetyssä lehdistötilaisuudessa päätöstä talli halulla rakentaa tulevaisuuttaan pitkällä aikavälillä, eikä kyseessä ollut missään nimessä epäluottamuslause suomalaista kohtaan.

Arrivabeneltä tiedusteltiin, miten suomalainen käyttäytyi uutisen kuullessaan.

– Kimi oli niin hermostunut ja onneton kertoessani hänelle päätöksestä Monzassa torstaina, että hän ajoi paalupaikalle lauantaina, Arrivabene täräytti selvästi tympääntyneenä jatkuviin kysymyksiin aiheesta.

Lisävastaus suorastaan alleviivasi tätä.

– Hei tyypit, puhumme ammattikuskista, emmekä lapsesta.