Katkeaako yhteys? Max Verstappen kommentoi suhdettaan Daniel Ricciardoon

© Kuva: Getty Images

Red Bullin tähtikuski Max Verstappen toivoo ystävyytensä Daniel Ricciardon kanssa säilyvän ennallaan huolimatta aussitähden siirrosta kilpailevaan talliin.

Ricciardon yllättävä siirtyminen Renault’lle ensi vuodeksi on ollut Kimi Räikkösen Sauber-sopimuksen ohella kauden suurimpia kuljettajauutisia. Tähtikuski ei ollut vakuuttunut Hondaan vaihtavan Red Bullin mahdollisuuksista ensi vuonna.

Australialaisen tiedettiin toivoneen myös selvempää ”ykköskuskin” roolia tallissaan. Renault’lla asema on paljon vahvempi kuin Red Bullilla, jossa Ricciardoa ja Verstappenia on kohdeltu melko tasavertaisesti.

Red Bull -kaksikon keskinäinen kilpailu on ollut ajottain niin kiivasta, että monet ovat epäilleet miesten olevan miltei vihamiehiä. Verstappenin mukaan tilanne on kuitenkin aivan päinvastainen.

Hollantilainen vakuutti verkkosivuillaan julkaistussa haastattelussa olleensa aina Ricciardon ystävä. F1-tähti toivoo pitkään rakennetun yhteyden jatkuvan myös jatkossakin.

– En näe mitään syytä, miksi ei. Eihän hän ole poissa, hän vain menee eri talliin. Ystävänä ja entisenä tallitoverina hän oli aina vahva kilpailija. Häntä pidetää yleisesti yhtenä Formula 1:n parhaista, joten oli mahtava olla hänen tallitoverinaan ja kasvaa yhdessä korkeille tasoille, Verstappen suitsutti kollegaansa.