Formulaveteraani David Coulthardin mukaan Ferrarilta tällä kaudella nähty erityisen niukka tiedotuslinja ei ole ollut viisain ratkaisu fanien säilyttämisen kannalta.

Italialaistalli on pyrkinyt pitämään tänä vuonna liikkeensä poikkeuksellisen tarkasti piilossa medialta ja suurelta yleisöltä. Kimi Räikkösen lähdöstä ja Charles Leclercin sopimuksesta ei hiiskuttu ainuttakaan sanaa ennen tallin päätöksen virallista julkistamista.

Vaikka mediahiljaisuus onkin varmasti tarjonnut tallin henkilökunnalle toivottua työrauhaa, näkee Coulthard strategiassa myös erään ikävän kääntöpuolen: Ferrari-fanit jäävät vaille vuorovaikutusta tallinsa kanssa.

– Kaikessa on kyse urheilusta ja liiketoiminnasta. Yhtä aikaa kyse on kuitenkin faneista ja jokainen ammattiurheilulaji tarvitsee fanejaan varmistaakseen tulovirtansa, skottikonkari muistutti Meinsportradio.de:n haastattelussa.

– He puhuvat usein tifoseista [Ferrari-kannattajista] ja nauttivat uskomattoman suuresta suosiosta ympäri maailmaa. Tämän vuoksi en ole vakuuttanut siitä, että Ferrari tarjoaa tarpeeksi medialle, Coulthard moitti italialaistallia.

Lähde: Meinsportradio.de