Ferrari-pomo paljasti: Näin viileästi Kimi Räikkönen suhtautui uutiseen Ferrari-uransa lopusta

© Kuva: Getty Images

Ferrarin Maurizio Arrivabene vitsaili median suhtautumisella Kimi Räikkösen lähtöön tallista. Tallipomon mielestä lähdöstä on turha rakentaa mitään dramaattista.

Tallipomojen lehdistötilaisuudessa Arrivabene näpäytti toimittajia kommenteillaan (uutinen). Kun suomalaiskuskin tuleva tallipomo Frederic Vasseur komppasi Arrivabeneä, heitti italialainen lisää vettä kiukaalle.

– Tiesin saavani osakseni kritiikkiä Ferrarin päätöksestä. Mutta jos hän on onneton joka kisaviikonloppu, tuo hän meilel aina paalun, Arrivabene vitsaili viitaten Monzan tapahtumiin.

Arrivabenen mukaan Räikkösen kanssa käyty rakentava keskustelu ei sisältänyt draamaa. Suomalaiskuljettaja ymmärsi tallin kannan kuljettajapäätösessä.

– Ratkaisulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miten kunnioitamme Kimiä. Hän on tärkeä meille ihmisenä ja kuljettajana. Mutta joskus pitää tehdä valintoja tulevaisuuden kannalta, ja nyt tehty on oikea sekä meille että Kimille. Kimi on ammattilainen, eikä hän edes yrittänyt sanoa mitään muuttaakseen tilanteen.