© Kuva: Getty Images

Ferrari-pomo paljasti: Näin viileästi Kimi Räikkönen suhtautui uutiseen Ferrari-uransa lopusta

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Ferrarin Maurizio Arrivabene vitsaili median suhtautumisella Kimi Räikkösen lähtöön tallista. Tallipomon mielestä lähdöstä on turha rakentaa mitään dramaattista.

Tallipomojen lehdistötilaisuudessa Arrivabene näpäytti toimittajia kommenteillaan (uutinen). Kun suomalaiskuskin tuleva tallipomo Frederic Vasseur komppasi Arrivabeneä, heitti italialainen lisää vettä kiukaalle.

– Tiesin saavani osakseni kritiikkiä Ferrarin päätöksestä. Mutta jos hän on onneton joka kisaviikonloppu, tuo hän meilel aina paalun, Arrivabene vitsaili viitaten Monzan tapahtumiin.

Arrivabenen mukaan Räikkösen kanssa käyty rakentava keskustelu ei sisältänyt draamaa. Suomalaiskuljettaja ymmärsi tallin kannan kuljettajapäätösessä.

– Ratkaisulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miten kunnioitamme Kimiä. Hän on tärkeä meille ihmisenä ja kuljettajana. Mutta joskus pitää tehdä valintoja tulevaisuuden kannalta, ja nyt tehty on oikea sekä meille että Kimille. Kimi on ammattilainen, eikä hän edes yrittänyt sanoa mitään muuttaakseen tilanteen.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon