F1-tallin kuski uskoo tallinsa mahdollisuuksiin Singaporessa – avasi radan erityisiä haasteita

© Kuva: Getty Images

Toro Rosson F1-kuskin Brendon Hartleyn mukaan energiajuomajätin sisartallissa on mainiot mahdollisuudet hyviin tuloksiin Singaporessa, vaikka illan hämärässä ajettava kisa tarjoaakin aivan omanlaisiaan haasteita.

Potku-uhan huhujen alla koko kauden kärvistellyt uusiseelantilaiskuski ei ole vieläkään menettänyt optimistista asennettaan. Vaikka edessä on hänelle uusi ja todella haastava rata, odottaa Hartley viikonloppua jo innolla.

– Singapore tulee olemaan uusi rata minulle ja se kisa, jota olen odottanut todella suuresti. Kaikki kuskit, joille olen puhunut ovat kertoneet, että se on yksi kisakalenterin fyysisimmistä kilpailuista. Osaksi siksi, että se on ruuhkainen rata, mutta myös kuumuuden ja kosteuden vuoksi, Hartley kertoi F1 Todaylle.

Rata ei ole Hartleylle entuudestaan tuttu, eivätkä olosuhteet anna lainkaan periksi. Toro Rosso -kuljettaja aikoo kuitenkin luottaa ajotaitoihinsa ja tallinsa potentiaaliin.

– Olen tietenkin ajanut paljon kisoja illalla urani aikana Le Mansin kaltaisissa kisoissa. Valonheittimet eivät kuitenkaan ole kovin näkyviä, jos ei sada. Historiallisesti Toro Rosso on pärjännyt siellä hyvin. Pidämme kaikki Singaporea hyvänä tilaisuutena tehdä hyviä suorituksia, uusiseelantilainen vakuutti.

Lähde: F1 Today