Williamsin F1-tallin kuljettajan Lance Strollin mukaan edes kokeneen konkarikuskin palkkaaminen ei auttaisi tallia kipuamaan kuopastaan ulos.

Perinteikkään brittitallin alennustila on ollut hämmentävän karua katseltavaa tällä kaudella. Williamsin auton tekninen kehitys on ollut kuin suohiihtoa, eikä tallin nuori kuskikaksikko ole onnistunut hankkimaan juuri nimeksikään MM-pisteitä.

Strollin mukaan Williamsin ongelmat ovat kuitenkin pintaa syvemmällä, eivätkä kiinni pelkästä kuskikokoopanon kokemattomuudesta.

19-vuotiaan F1-kuskin mielestä tallin tilaa voitaisiin verrata esimerkiksi McLareniin, joka on tuskaillut suorituskykynsä kanssa maailmanmestari Fernando Alonson kokemuksesta huolimatta.

– Yleisesti ottaen olemme kärvistelleet monella eri alueella tänä vuonna. Tilanne on ollut tämä kauden avauspäivästä lähtien, Stroll muistutti Motorsport Weekin haastattelussa.

– Jos otan esimerkiksi vaikka McLarenin, vaikka en olekaan sellaisessa asemassa, että voisin kommentoida sitä, mitä he tekevät, Alonsolla on paljon kokemusta ja Belgiassa he tuskailivat samalla tavalla kuin me. Olemme olleet melkein samassa vauhdissa aika-ajoissa, Williams-kuljettaja perusteli kantaansa.

Lähde: Motorsport Week