Entisen Ferrarin tallipomon Stefano Domenicalin mukaan Fernando Alonson ja Michael Schumacherin ajotaitojen välillä ei ole juurikaan eroa.

19 vuotta italialaisvalmistajan leivissä työskennelleen F1-konkarin mukaan Alonson ja Schumacherin kanssa toimiessa tuli selväksi, ettei kummaltakaan puuttunut ajotaitoja ja paloa voittaa.

– Pidän Fernandoa uskomattomana kuskina. Sanoisin, kuten aina, tulosten osalta Michael. Mutta Fernando… Älkää unohtako, että hän pystyi voittamaan ja hän oli lähellä todellista menestystä Ferrarilla, Domenicali vertaili F1i.comin haastattelussa.

Ferrari-konkari ei halunnut kuitenkaan vielä antaa lopullista tuomiotaan tähtikuskien välisestä paremmuudesta, sillä Alonso ei ole vielä virallisesti päättänyt F1-uraansa. Espanjalainen jättää sarjan ensi kaudeksi, mutta piti oven avoinna paluuta varten.

– Michael on jo päättänyt uransa, eikä Fernando ole tehnyt vielä niin. Olisi ollut ollut tietenkin hienoa nähdä heidän kilpailevan samalla autolla nähdäksemme, kuka on paras, Domenicali haaveili.

Lähde: F1i.com