Skotlannin F1-legendan David Coulthardin mielestä Sebastian Vetteliltä ja Ferrarilta ei löydy paloa ja intohimoa haastaa Lewis Hamiltonia tosissaan maailmanmestaruudesta.

Vaikka formuloiden mestaruustaisto on ollut tänä vuonna tasaisinta ja jännittävintä vuosikausiin, on Coulthardin mielestä Ferrari jo hävinnyt sen. Ainakin yhdellä alueella – alati tärkeällä henkisellä puolella.

Saksalaiselle Meinsportradio.de:lle antamassaan haastattelussa Coulthard kertoi laittaneensa merkille, ettei Vettel vaikuta ottavan MM-haastoa tarpeeksi tosissaan.

Skottikonkarin mukaan Ferrari-tähti on suhtautunut toistuviin kisavirheisiinsä ja Ferrarin taktiikkamöhläyksiin ihmeellisen rauhallisesti erilaisissa mediatilaisuuksissa. Samaa välinpitämätöntä tyyneyttä Coulthard mainitsi havainneensa italialaistallin johtoportaassa.

– Sitä saa melkein sen vaikutelman, että Ferrarin johtoportaan ja Sebin [Vettelin] keskuudesta ei löydy ollenkaan intohimoa. Sivusta seuraajana voisi saada sen kuvan, että hän [Vettel] ottaa sen aika kevyesti. Tietenkään emme voi tietää, mitä hän todella ajattelee, Coulthard pohdiskeli.

Lähde: Meinsportradio.de