WRC tuo rallikansalle herkullisen palvelun – Suomi yksi rajoitetuista maista

© Kuva: Getty Images

Rallin MM-sarja aikoo tuoda rallifaneille uuden palvelun, joka tarjoaa autourheilun ystäville lukuisia herkullisia tarjouksia.

Sarja lanseeraa eräänlaisen ”fanikortin”, jonka avulla sen hankkineet fanit pääsevät nauttimaan lukuisista eduista.

Kahdesta vaihtoehdosta eksklusiivisempi, WRC P1 -nimellä kulkeva kortti on tarjolla vain rajoitetusti muutamissa maissa, joista yksi Suomi on.

Kortille voi esimerkiksi ladata rahaa, jonka jälkeen sitä voi käyttää luottokortin tavoin lukuisissa eri liikkeissä. Korttiin sidotaan tiedotteen mukaan myös lukuisia erilaisia tarjouksia ja alennuksia. Alennuksia saa myös WRC:n omista palveluista, kuten verkkokaupasta ja WRC+-palvelusta.

Kaikkien palveluun liittyneiden kesken arvotaan lisäksi lukuisia palkintoja. Pääpalkintona toimii matka tämän vuoden Australian MM-ralliin. Lisäksi tuotteen käyttäjien kesken arvotaan mahdollisuuksia päästä WRC-ralliauton kyytiin ensi vuoden aikana.

Palveluun voi ennakkorekisteröityä täältä. Sen hinnaksi on ilmoitettu 60 euroa, mutta palveluun sisältyy kuuden kuukauden tilaus WRC + All Live -palvelua, joka jo itsessään on lähes hinnan arvoinen.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…