Vaisusti tällä kaudella esiintynyt F1-kuski uskoo jatkavansa vielä pitkään sarjassa

© Kuva: Getty Images

Haasin ranskalaiskuski Romain Grosjean uskoo, että hänellä on vielä pitkä tulevaisuus edessään F1-sarjassa.

32-vuotiaan ranskalaisen kausi on ollut pettymys. Hän on hävinnyt alkukauden aikana reilusti tallikaverilleen Kevin Magnussenille. Miehen kausi on takkuillut osin omien virheiden takia ja välillä epäonnesta johtuen.

Grosjean on MM-pisteitä 21, kun Magnussen on kerännyt niitä 45. Kolmatta kautta Haasilla ajava Grosjean on kuitenkin tyytyväinen omiin suorituksiinsa.

– En ole kovinkaan tyytymätön omaan uraani. Uskon, että olen Formula 1:ssä vielä hyvän aikaa. En tunne itseäni vanhaksi ja kuka tietää, mitä tapahtuu kaudella 2021. Kukaan ei halua tehdä nyt sopimuksia, jotka ylittävät vuoden 2020, Grosjean sanoi ESPN:lle.

– Juuri nyt olen hyvässä tallissa ja olen ylpeä saavutuksistamme kahden ja puolen vuoden aikana.

Grosjean nousi F1-sarjaan vakituisesti varsin vanhana. Hän uskookin voivansa jatkaa uraansa toisesta päästä.

– Aloitin 27-vuotiaana, mikä oli paljon myöhemmin kuin kukaan muu. Jos aloitat 18-vuotiaana ja jatkat 38-vuotiaaksi, ajat yli 420 Grand Prix’tä. Jos aloittaa 27-vuotiaana ja jatkaa 37- tai 38-vuotiaaksi silloin saa ajaa vain kymmenen tai yhdentoista vuoden uran, Grosjean pohdiskeli.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…