Force Indian F1-tallin toiminnanjohtaja Otmar Szafnauer kertoi Autosportille, ettei keskusteluja tallin kuljettajatilanteesta ole vielä käyty uusien omistajien kanssa.

Kun intialaistaustaisen tallin tulevaisuus varmistui kanadalaisliikemies Lawrence Strollin johtajaman sijoittajaryhmän avulla, nousi sen kuskitilanne F1-maailman kuumimpien keskustelun aiheiden joukkoon.

Uuden omistajatahon johtomiehen Strollin pojalle Lance Strollille on povattu jo lähes varmaa paikkaa Force Indian kuskikokoonpanossa.

Myös Sergio Perezin odotetaan jatkavan, sillä meksikolaisen taustalla toimiva yritys on aiemmin sijoittanut talliin merkittävän määrän rahaa. Moni on epäillyt Esteban Oconin vaihtavan tuoreen uutisen myötä maisemaa.

Ilmoilla on ollut myös huhuja täysin uudesta kuskinimestä, joka voisi liittyä Silverstonessa päämajaansa pitävän F1-tallin riveihin.

Tallijehu Szafnauer vakuutti kaikkien kuskipuheiden olevan vielä pelkkiä huhuja. Mitään keskusteluja Force Indian tulevasta kuskipolitiikasta ei ole kuulemma vielä käyty.

– Käymme nämä keskustelut lähitulevaisuudessa. Se on kuitenkin vielä katsomista eteenpäin, eikä taaksepäin, Szafnauer kertoi.

Lähde: Autosport