McLarenin F1-tallin toimitusjohtaja Zak Brown vakuuttaa, ettei painehdi Fernando Alonson urasuunnitelmista. Formulakonkarin mukaan Carlos Sainz Juniorin siirtyminen brittitalliin ei ole myöskään vielä selvää.

Autourheilun kuninkuusluokan varikoilla on pyörinyt villejä huhuja siitä, mitä espanjalaiskonkari Alonso tekee seuraavaksi. Miehen sopimus McLarenilla päättyy tähän kauteen.

Osa huhuaa miehen lopettavan F1-uransa ja siirtyvän kokonaan kestävyysautoilun pariin. Toiset taas kertovat Alonson vain vaihtavan tallia F1-sarjan sisällä. Jotkut uskovat konkarikuljettajan jatkoon McLarenilla.

Brittitallin toimitusjohtajan Brownin mukaan Alonson tulevaisuus ei stressaa tallin johtajistoa liikaa. McLaren-pomo ei myöskään usko Daniel Ricciardon tuoreen Renault-siirron häiritsevän tallinsa suunnitelmia.

– Luulen Fernandolla olevan mielessään, mitä hän haluaa tehdä. Meillä on oma suunnitelmamme, jota toteutamme. Siihen eivät vaikuta Ricciardon liikkeet. Älä koskaan sano ei koskaan, mutta en usko sen muuttavan mitään Fernandon maailmassa, Brown pohti Racer-lehden haastattelussa.

Kerroimme aiemmin Sainzin saattavan suunnata sisäpiiritietojen perusteella McLarenille. Brown ei kuitenkaan suostu sanomaan Sainzin olevan keskeinen osa brittitallin suunnitelmia.

– Ei, ei välttämättä. Aion pitää tiedon suunnitelmistani itselläni. Tämän päivän [perjantain] uutiset eivät kuitenkaan vaikuta siihen, Brown vakuutti.

Lähde: Racer