Sähköformulasarja pisti vastapalloon Twitterissä F1-pomon kommenteille

© Kuva: Getty Images

Sähkömoottoriformulasarja Formula E on vielä tällä hetkellä huomattavasti kuninkuusluokka formula ykkösiä mitättömämpi. Sarja pisti vastakuitin F1-pomo Ross Brawnin kommenttiin.

Brawn kommentoi sähköformuloiden olevan vielä kaukana spektaakkelimaisesta showsta, eikä se ole täten suurta yleisöä kiinnostava. Vuonna 2014 alkanutta sarjaa on ajettu vasta neljä kautta, joten laji hakee vielä uomiaan.

Sähkömoottorit ovat kuitenkin tulevaisuutta, ja sarja on saanut omat vankat tukijansa. Tärkeimpinä niistä ovat suuret autonvalmistajat, jotka miehittävät autoillaan sarjan lähtöruudukkoa. Kasvanut mielenkiinto on tuonut sarjaan myös uusia nimekkäitä sponsoreita.

Sarja muistutti Brawnia tästä asiasta Twitterissä.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…