F1 sarjan ”silly season” on totisesti hullua aikaa. Erilaisia huhuja on liikkeellä valtoimenaan. Brittitabloidi Expressen on esittänyt kenties hurjimman.

Talli spekuloi Max Verstappenin tallikaveriehdokkailla Red Bullille Daniel Ricciardon tilalle. Sarjan kärkitalleihin kuuluva Red Bull kaipaa uutta kuljettajaa australialaisen tehtyä shokkipäätöksen Renaultille siirtymisestä ensi kaudeksi.

Miehen tilalle Expressen maalaa useampaak kuljettajaa. Todennäköisimmiksi vaihtoehdoiksi lehti nostaa muiden tapaan Pierre Gaslyn ja Carlos Sainzin, jotka omaavat Red Bull -kytkökset. Kaksi seuraavaa nimeä voivat saada aamukahvit menemään väärään kurkkuun.

Lehden spekulaatioissa talli olisi myös Kimi Räikkösen ja jopa Fernando Alonson perässä. Molempia kuljettajia kehutaan kokeneiksi kuljettajiksi, joilta löytyy tarvittava nopeus toimia osana huipputallia.

Räikkönen on ollut suosittu pelinappula tämän kesän siirtospekulaatioissa. Suomalaisen on vuoroin uskottu jatkavan Ferrarilla, lopettavan ja siirtyvän Sauberille tai McLarenille.