© Kuva: Getty Images

Michael Schumacherin perhetuttu jyrähti: ”Antakaa hänen elää elämänsä rauhassa”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Kansainvälisen autoliiton FIA:n puheenjohtaja Jean Todt on kommentoinut lyhyesti entistä kuljettajaansa Michael Schumacheria. Ferrarin takavuosien tallipäällikkö toivoo kaikkien antavan saksalaislegendalle omaa rauhaa.

Joulukuussa 2013 lasketteluonnettomuudessa vakavasti loukkaantunut Schumacher ei ole esiintynyt julkisuudessa onnettomuuden jälkeen. Koomasta 2014 heränneen saksalaisen lähipiiri on antanut miehen tilasta harvakseltaan tietoja, eikä mitään uutta ole kuulunut vuosiin.

Maailma janoaa kuitenkin tietoa F1-legendan tilasta, ja paikoin on nähty törkeitä ylilyöntejä. Todt, joka on Schumacherin hyvä ystävä ja perhetuttu, välitti medialle ja faneille viestin argentiinalaisen La Nacion -lehden haastattelussa.

– Koen olevani etuoikeutettu kun saan vierailla hänen luonaan. Mutta hänen terveydentilansa on yksityinen asia, ja mielestäni meidän kaikkien tulisi antaa hänen elää elämänsä nyt rauhassa. Toistan, antakaa Michaelin olla rauhassa, Todt sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon