Michael Schumacherin perhetuttu jyrähti: ”Antakaa hänen elää elämänsä rauhassa”

© Kuva: Getty Images

Kansainvälisen autoliiton FIA:n puheenjohtaja Jean Todt on kommentoinut lyhyesti entistä kuljettajaansa Michael Schumacheria. Ferrarin takavuosien tallipäällikkö toivoo kaikkien antavan saksalaislegendalle omaa rauhaa.

Joulukuussa 2013 lasketteluonnettomuudessa vakavasti loukkaantunut Schumacher ei ole esiintynyt julkisuudessa onnettomuuden jälkeen. Koomasta 2014 heränneen saksalaisen lähipiiri on antanut miehen tilasta harvakseltaan tietoja, eikä mitään uutta ole kuulunut vuosiin.

Maailma janoaa kuitenkin tietoa F1-legendan tilasta, ja paikoin on nähty törkeitä ylilyöntejä. Todt, joka on Schumacherin hyvä ystävä ja perhetuttu, välitti medialle ja faneille viestin argentiinalaisen La Nacion -lehden haastattelussa.

– Koen olevani etuoikeutettu kun saan vierailla hänen luonaan. Mutta hänen terveydentilansa on yksityinen asia, ja mielestäni meidän kaikkien tulisi antaa hänen elää elämänsä nyt rauhassa. Toistan, antakaa Michaelin olla rauhassa, Todt sanoi.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…