F1:n hallitseva mestaritalli Mercedes aikoo odottaa suuren moottoripäivityksensä kanssa ymmärtääkseen ensin, miten kärkihaastaja Ferrari saavutti tuoreen teknisen läpimurtonsa.

Ferrari yllätti päävastuksensa esittelemällä reilusti aiempaa hurjempaa suorituskykyä muutamassa viimeisimmässä GP-kisassa.

Saksalaiset olivat olleet aikeissa päivittää itsekin voimayksikköään, mutta harkitsevat nyt uudistusten viivästyttämistä.

Mercedeksen tallipomo Toto Wolff haluaisi ymmärtää ensin, mistä Ferrari taikoi lisäpotkua koneeseensa. F1-konkari myönsi, ettei italialaisten salaisuus ole auennut vielä lainkaan.

– Ei [emme tiedä syytä]. Näemme vain sen, että heillä on ollut paljon enemmän suorituskykyä muutaman viime kisan aikana. Se [suorituskyky] näyttää vain kasvavan ja kasvavan, Wolff hämmästeli Racefansin haastattelussa.

Lisävauhdista olisi hyötyä Monzassa ja Spassa. Wolff kuitenkin vakuuttaa, että päivitykset tulevat vielä ajallaan.

– Kuulostan kuin rikkinäiseltä levyltä. Meidän on vain puskettava kovasti töitä korin ja moottorin puolella ja löydettävä lisää suorituskykyä. Sitä on siellä. Se on monimutkainen juttu, mutta sitä on siellä, Wolff korosti.

 

Lähde: Racefans