© Kuva: Getty Images

Mercedes-pomo myöntää loman tulleen tarpeeseen – työntekijöillä takana hurja urakka

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Mercedeksen tallipomo Toto Wolff iloitsee kesätauon osuneen sopivaan paikkaan. MM-sarjan piikkipaikalle itsensä kammenneen saksalaistallin työntekijät ovat paiskineet töitä hartiavoimin.

Ennen kesätaukoa F1-sarjalla piti kiirettä, sillä kuuden viikonlopun aikana ajettiin hurjat viisi osakilpailua. Kesätauon kahdella ensimmäisellä viikolla tallien tulee sulkea tehtaansa ja jäädyttää kehitystyö, jotta työntekijöille taataan aito parin viikon huili.

Wolffin mukaan työntekijät ovat taukonsa ansainneet.

– Tallimme on julkisuudessa vain kisaviikonloppuisin, mutta työmme ei lopu sunnuntai-iltaan kisan jälkeen. Maanantaiksi olemme palanneet tehtaallemme ”normaaliin” toimistoarkeen. 90 prosenttia suorituskyvystämme muodostuu tehtaalla, joten emme voi levähtää kisojen loputtua, Wolff kertoo Racefans-sivustolle.

– 21 osakilpailun mittainen kausi asettaa suuren haasteen kaikille työntekijöillemme ja heidän jaksamiselleen. Tämä koskee luonnollisesti myös kilpailijoitamme.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon