F1-sarjan kuljettajaruletti pyörii tällä hetkellä villinä. Daniel Ricciardon Renault-siirto sekoitti pakkaa, eikä ensi vuoden kuvioista ole juuri kenelläkään tarkkaa tietoa.

Ricciardo korvaa ranskalaistallissa Carlos Sainzin, jonka tulevaisuus on mielenkiintoinen. Red Bull -kuljettajana hänen voisi olettaa siirtyvän energiajuomatalliin, mutta Max Verstappenin huhutti vastustelu saattaa evätä espanjalaisen ajopaikan tallissa.

Renault-pestin mentyä alta joutuu Sainz pitämään kaikki mahdollisuudet avoimena. Miehen palveluksista ollaan kiinnostuttu ainakin McLarenilla, tämän myöntää jopa toimitusjohtaja Zak Brown.

– Carlos on mielestämme erinomainen kuljettaja. Jos hän on vain potentiaalisesti tarjolla kuljettajamarkkinoilla, olisi hän meidän haluamamme kuljettaja. Jos se vain on mahdollista, tahdomme hänet tiimiimme, Brown toteaa Autosportille.

McLarenin ensi vuoden molemamt ajopaikat ovat tällä hetkellä miehittämättä. Fernando Alonso arpoo F1-sarjassa jatkon ja IndyCarin välillä, Stoffel Vandoorne joutuu puolestaan jännittämään kohtaloaan heikkojen tulosten myötä. Tallin juniorikuljettaja Lando Norris on myös halukas nousemaan kuninkuusluokkaan.