Red Bullin tähtikuski Max Verstappen kärsi perjantain toisissa vapaissa harjoituksissa vauhdin puutteesta. Vaikka hollantilainen jäi selvästi kärjen vauhdista, on hän edelleen optimistinen Span osakilpailun suhteen.

Verstappenin ja Daniel Ricciardon vaatimaton vauhti perjantain toisissa harjoituksissa lupaa haastavaa viikonloppua Red Bullille.

Vielä ensimmäisessä harjoitussessiossa kaikki näytti hyvältä. Hollantilainen oli harjoitusten toisiksi nopein jääden vain 0,151 sekuntia jälkeen uuden moottoripäivityksen saaneesta Ferrari-tähdestä Sebastian Vettelistä.

Red Bullin varikkoseinän hymy hyytyi kuitenkin toisissa harjoituksissa, kun kaikki muut tallit virittivät moottorinsa aika-ajosimulaatioita varten. Yllättäen Verstappen ylsi vain neljänneksi. Ricciardo oli vasta P2:n toiseksi nopein.

F1-tähti ei ole kuitenkaan huolissaan. Vaikka Verstappen ei odotakaan nappisuoritusta huomisista aika-ajoista, luottaa hän mahdollisuuksiinsa sunnuntain kisassa.

– Aika-ajoissa olemme realistisesti ajateltuna viidensiä. Koskaan ei kuitenkaan tiedä, mitä kisassa tapahtuu. Minun pitempien vetojen vauhtini ei ollut edes kovin huonoa. Meidän täytyy vain löytää enemmän pitoa, Red Bull -kuski arvioi F1-sarjan verkkosivujen haastattelussa.

Lähde: Formula1.com