Force Indian toiminnanjohtaja Otmar Szafnauer myönsi pelänneensä taloushuoliin kaatuneiden Manorin ja Caterhamin tallien kaltaista kohtaloa omalle tallilleen.

Intialaistaustainen talli tiistaina hyviä uutisia, kun Williams-kuski Lance Strollin pohattaisän Lawrence Strollin johtama sijoittajaryhmä osti Force Indian.

Uusi omistajataho nostaa tallin ulos selvitystilasta maksaen kaikki sen velat pois. Tallipomo Szafnauer oli ymmärrettävän huojentunut Force Indian saagan tuoreimmasta käänteestä.

F1-konkari myönsi, että tallin keskuudessa ehdittiin pelätä jo pahinta. Toimintansa rahahanojen tyrehtymiseen lopettaneiden Caterhamin ja Manorin ahdingot olivat vielä tuoreessa muistissa.

– Kun menimme selvitystilaan, ajattelin niitä muutamia talleja, jotka joutuivat sinne eivätkä tulleet enää sieltä ulos. Tallin sisällä oli siis paljon jännitystä ja ahdistusta, sillä emme tienneet mihin tämä johtaa, Szafnauer kertoi Autosportille.

– On suuri helpotus tietää, että tallilla on tulevaisuus. Voimme nyt jatkaa normaalisti Formula 1 tallina, tallipomo iloitsi.

Lähde: Autosport