Red Bullin formulatallin johtomiehen Christian Hornerin mukaan tallin kuskikaksikko Daniel Ricciardo ja Max Verstappen olisivat voineet viedä tuplavoitot sekä Kiinan että Monacon kisoista.

Energiajuomayhtiön F1-tallin iskukyky on näyttänyt ajottain todella vahvalta tällä kaudella. Ricciardo ja Verstappen ovat vieneet voittoja Ferrarin ja Mercedeksen tähtikuskien nenien edestä.

Australialaiskuski nappasi vakuuttavat voitot Kiinassa ja Monacossa. Red Bullin tallipampun mielestä myös Verstappenilla olisi ollut selvä mahdollisuus nousta palkintokorokkeelle kyseisissä kisoissa.

Verstappen jäi kuitenkin Kiinassa viidenneksi ja Monacossa yhdeksänneksi. Hornerin mukaan sijoitukset selittyvät osin huonolla tuurilla sekä nuoren hollantilaiskuskin omilla virheillä.

– Olisimme voineet voittaa Bahrainissa ja saavuttaa tuplavoitot Kiinassa ja Monacossa. Valitettavasti se ei onnistunut. Olemme menettäneet liian monia mahdollisuuksia, Red Bull -jehu sanoi La Gazzetta dello Sportille.

Horner luottaa kuitenkin edelleen tallinsa iskukykyyn.

– Me olemme kuitenkin ainoa talli, joka voi tehdä Ferrarin ja Mercedeksen elämästä vaikeaa. Haluamme voittaa vielä lisää, tallipomo uhosi.

Lähde: La Gazzetta dello Sport