© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkösellä yksi sysimusta tilasto tämän vuoden osalta

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Ferrarin Kimi Räikkönen on ajanut tänä vuonna pirteämmin kuin vuosiin. Kahdeksan palkintopallisijoitusta kauden ensimmäisellä puoliskolla napsinut suomalainen ei ole kuitenkaan häikäissyt avauskierroksilla.

Räikkösen otteet avauskierroksilla ovat olleet sekoitus kokemuksen tuomaa varmuutta ja konfliktien välttelyä. Suomalainen on ollut epäonninenkin, sillä esimerkiksi Silverstonessa hän kolahti avauskierroksella Mercedeksen Lewis Hamiltoniin.

Racefans.net koosti jutun jokaisen kuljettajan pienistä tilastoknopeista tämän kauden osalta. Räikkösen kohdalla tilastoksi valittiin avauskierros.

– Ferrarit ovat ottaneet viime aikoina hyviä startteja, joten on käsittämätöntä, ettei suomalainen ole pystynyt parantamaan sijoitustaan kertaakaan kauden aikana ensimmäisellä kierroksella. Ei edes Itävallassa, jossa hän otti hetkeksi aikaa lähes kärkipaikan, sivusto kirjoittaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon