Ferrarin suomalaiskuski Kimi Räikkönen myönsi märän kelin tehneen perjantain ensimmäisistä harjoituksista vaikean. F1-konkarin mukaan hänen autonsa kaipaa vielä hienosäätöä lauantaita varten.

Vaikka italialaistalli ei päässyt ajamaan kovin montaa kilometriä perjantain ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa Monzassa, ei Räikkönen ollut huolissaan Ferrarin valmiudesta haasta kärkiruuduista lauantain aika-ajoissa.

– Tänä aamuna sessio pidettiin märässä kelissä ja pääsimme ajamaan vain vähän. toisissa harjoituksissa olosuhteet olivat kuitenkin taas normaalit. Olosuhteet ovat samat kaikille. Emme voi muuttaa säätä. Lopussa olimme aika onnekkaita päästyämme ajamaan edes yhden session kuivalla radalla, Räikkönen kertasi Ferrarin verkkosivuilla.

Ferrarin tavoitteena on parantaa auton säätöä ja vauhtia lauantaille, jotta italialaistalli onnistuisi nappaamaan kotikisaansa mahdollisimman hyvät lähtöasetelmat.

– Kummatkin rengasseokset olivat tänään kelvollisia, mutta emme tietenkään saaneet kovin paljon maileja sisään tänään. Olemme taas täysin eri radalla, joten meillä oli muutamia asioita, jotka kaipasivat tänään hienosäätöä. Nyt meidän on käytävä asioita läpi ja yrittää parantaa huomiselle, suomalainen sanoi.