Williamsin F1-tallin nuori kuljettaja Sergei Sirotkin uskoo heikon auton peittäneen varjoon osan hänen parhaimmista suorituksistaan.

Perinteikkään brittitallin tilanne on kesätauon päätöksen alla suorastaan lohduton. Williamsin nimi seisoo MM-sarjataulukon viimeisellä sijalla.

Vaikka Sirotkin ei ole kerännyt ainuttakaan MM-pistettä koko kauden aikana, vakuuttaa nuorukainen yltäneensä ajoittain suorastaan virheettömiin ajoesityksiin.

– Meillä on ollut hyvä vuosi tähän asti. En tarkoita siis tuloksien osalta, vaan olemme realistisesti ajateltuna parantaneet asemaamme odotuksiin nähden, Williams-kuski vakuutteli Motorsport Weekin haastattelussa.

Venäläinen valitteli Williamsin auton suorituskyvyn puutetta, joka on saanut hänen ajosuorituksensa näyttämään todellista huonommilta.

– On ollut vaikea antaa hyvää kuvaa itsestään. Sillä ei ole väliä, kuinka hyvää työtä teet. Jos teen täydellistä jälkeä, meidän tilanteessamme on vaikea tehdä vaikutusta.

– Minulla on ollut muutamia kertoja, kun olisin halunnut sanoa tehneeni täydellistä työtä. Ulkoa päin se ei koskaan kuitenkaan näytä tältä. Meidän paikaltamme loistava jälki näyttää vain tyydyttävältä. Silloin ei tee edes mieli sanoa suoriutuneemme hyvin, Sirotkin surkutteli.

Lähde: Motorsport Week