Fernando Alonsolta arvoituksellinen viesti – sopimusuutisia tiedossa?

© Kuva: Getty Images

F1-kuljettajamarkkinoilla eletään mielenkiintoisia aikoja. Fernando Alonson tulevaisuus kiinnostaa monia.

McLarenin espanjalaiskuljettajan ensi kauden suunnitelmista ei ole vielä tietoa. Tarjolla on tallissa jatkamisen lisäksi myös hyppääminen pois F1-sarjasta IndyCareihin. Alonso metsästää Indy500-kisan voittoa saavuttaakseen himoitun ”triplakruunun”.

Alonso on pantannut sopimusuutista pitkään, mutta nyt asiaan olisi tulossa muutos. Mies jakoi Twitterissä arvoituksellisen giffin, jossa numerot pienenevät. Lisäksi saatetekstissä on numerosarja 14-08, joka voisi viitata elokuun 14:een päivään.

Tuo päivä on ensi viikon tiistaina, joten sopimusuutinen voi olla ensi viikon kuuma peruna.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…