F1:n tämän kauden jälkeen jättävä Fernando Alonso väittää saaneensa Red Bullilta jopa kuusi sopimustarjousta formulauransa mittaan.

Viimeisimmät kaksi tarjousta tulivat tänä vuonna. Energiajuomayhtiön tallin Alonso väittää tiedustelleen, olisiko hän ollut valmis korvaamaan Renaultille lähtevän Daniel Ricciardon tallissa.

– Olen saanut muutaman tarjouksen Red Bullilta. Oikeastaan sain yhden vuonna 2007, 2009, 2011 ja 2013 ja kaksi tänä vuonna – yhden Monacossa ja toisen elokuussa, Alonso latasi Sky Sportsin haastattelussa.

Alonso hämmästeli saamaansa kritiikkiä Red Bullin johtomiehen Christian Hornerin suunnalta. Tallipomo oli haukkunut espanjalaista hankalaksi persoonaksi.

Alonson mielestä Hornerin kommentit olivat erikoisia ottaen huomioon sen, että mies ei ollut koskaan työskennellyt henkilökohtaisesti hänen kanssaan.

– Ensinnäkään he eivät koskaan työskennelleet kanssani. Toisekeen, he ovat jahdanneet minua viidesti tai kuudesti viimeisen seitsemän vuoden aikana. Nyt he sanovat olevansa lojaaleja omalle ohjelmalleen ja sitoutuneita juniorikuskeihinsa, Alonso ryöpytti Red Bullia.

Lähteet: Sky Sports, Motorsport