Uuden jatkosopimuksen Mercedeksen F1-tallin kanssa tehnyt Valtteri Bottas kehui yhteistyönsä saksalaistallin kanssa sujuneen aina mainiosti.

Uutisoimme aiemmin Bottaksen tehneen uuden sopimuksen Mercedeksen kanssa. Suomalainen jatkaa Lewis Hamiltonin tallitoverina, joka jatkaa myös uraansa saksalaisten riveissä.

Bottaksen mukaan päätös jatkosta F1:n hallitsevan mestaritallin kanssa oli helppo. Yhteistyö tallin ja Hamiltonin kanssa on sujunut aina mutkitta ja mennyt jopa koko ajan parempaan suuntaan.

– Nautin tallin kanssa työskentelemisestä ja Lewisin tallitoverina olemisesta. Meillä on hyvä, rehellinen ja suoraviivainen suhde. Tähtäämme aina oikeisiin tuloksiin Mercedekselle, Bottas kehui Formula 1:n verkkosivujen haastattelussa.

– Meillä on käsissämme suuri taistelu tällä hetkellä. On hyvä saada tulevaisuus selväksi kaikille. Se tarkoittaa sitä, että voimme keskittyä täysin mestaruustaisteluun, suomalainen korosti.

Suomalaiskuskin tavoite on selvä – päämääränä on pitää suoritukset mestaritallin vaatimustasolla.

– Luonnollisesti tavoitteeni on jatkaa korkealla tasolla suorittamista ja tehdä siitä selvä päätös tallille, kun he alkavat päättää vuoden 2020 suunnitelmistaan, Bottas linjasi.