Mercedeksen moottoriurheilujohtaja Toto Wolff joutui selventämään sanomisiaan eilisen Unkarin GP:n jälkeen. Wolff kehui kisan jälkeisessä haastattelussa Valtteri Bottasta loistavasta työstä apumiehenä.

Bottas ei luonnollisesti ollut tyytyväinen omassa haastattelussaan kuultuaan medialta tallipomon kommenteista. Bottas sanoi, että asia on otettava esiin keskusteluissa Wolffin kanssa (uutinen).

Wolff selvensi kuitenkin Autosportille vielä myöhemmin sunnuntaina, että ei tarkoittanut Bottaksen olevan apumies MM-taistossa, vaan vain Unkarin kisassa. Hamilton johti kisaa koko ajan, kun Bottas oli toisena pidättelemässä nopeampia Ferrareita takana.

– Taas nähdään, että kun asioista ei keskustella kasvotusten, niin ne lähtevät kontrollista aivan väärään suuntaan. Tämän päivän kisassa Valtteri oli ensimmäisen kierroksen jälkeen toisena, joten hänen kisansa oli täydellinen apumieskisa, Wolff sanoi.

– En tarkoita sitä mestaruustaiston kannalta, koska meillä ei ole ykköskuskia tai kakkoskuskia, mutta se vain soveltui tuohon kisaan, hän jatkoi.

– Minun näkökulmastani, se oli hänen paras kisansa Mercedeksellä näiden kahden vuoden aikana. Olimme yllättyneitä, miten hän onnistui pitämään Sebastianin ja Kimin takanaan 25 kierrosta.