© Kuva: Getty Images

Näissä kisoissa Max Verstappen uskoo Red Bullin haastavan voitosta – ”Näen mahdollisuuksia siellä”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Vaikka Red Bullin tähtikuski Max Verstappen on tehnyt mielipiteensä selväksi Renaultin suorituskyvystä, uskoo hän tallinsa kykyyn haastaa voitosta Singaporen, Unkarin ja Meksikon kisoissa.

Uutisoimme aiemmin, että Verstappen harmitteli Renaultin moottorin vauhtivajetta suorilla verrattuna Ferrariin ja Mercedekseen (linkki uutiseen).

– Se oli traagista. Suorilla tuntui, kuin olisimme ajaneet eri sarjoissa – on vain käsittämättömän turhauttavaa, kuinka pahasti meiltä puuttuu nopeutta suorilla. Se on todellinen harmi, hollantilaiskuski sadatteli Motorsportin haastattelussa.

Tallinsa kiusallisesta heikkoudesta huolimatta huippukuski luottaa siihen, että Saksan GP:n jälkeen alkaa uusi Red Bullin nousu.

– Uskon, että voimme todella kilpailla Unkarissa, Singaporessa ja Meksikossa. Häviämme kuusi-seitsemän kymmennystä moottorin vuoksi, mutta ehkäpä siinä on neljä kymmenystä joita voidaan kompensoida jossain muualla, Verstappen arvioi F1i.comille.

– Joten kyllä, näen mahdollisuuksia siellä, hollantilainen vakuutti.

 

Lähde: F1i.com

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon