© Kuva: Getty Images

Mercedes-pomolla riittää uskoa tallinsa voimaan kauden toisella puolikkaalla – luoton taustalla monia syitä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Mercedeksen tallipomon Toto Wolffin mukaan saksalaistallilla riittää uskoa tallinsa iskukykyyn kaudella puolikkaalla. Itsevarmuuden takana on luotto Mercedeksen auton vauhtiin.

Vaikka Mercedes jäikin kirpeästi Ferrarille tappiolle Euroopan kolmen kisaviikonlopun kiertueella, edessä on vielä kauden toinen puolikas.

– Hockenheim merkitsee kauden 2018 puoliväliä. Meillä on ollut kelvollinen ensimmäinen puolikas. Toisaalta olemme jättäneet pisteitä pöydälle ja joutuneet tekemään enemmän vahinkojen hallintaa kuin olisimme halunneet, Wolff pohti Read Motorsportin haastattelussa.

Haasteista huolimatta mestaritallin toimistolla ei olla lähelläkään epätoivoa. Tallijehu Wolff vakuutti vahvojen aika-ajosuoritusten ja auton suorituskyvyn antaneen uskoa MM-taistelun toiseen osaan.

– Saavutimme silti hyvän määrän pisteitä, kummatkin kuskit ovat esitelleet vahvoja suorituksia ja meillä on nopea auto. Meillä on siis monia syitä, miksi odotamme kauden toista puolikasta, Wolff intoili.

 

Lähde: Read Motorsport

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon