McLaren-kuskin suuriin ongelmiin ratkaisu? Talli antaa uuden auton

© Kuva: Getty Images

McLaren on vaihtanut kuljettajansa Stoffel Vandoornen auton rungon tulevan viikonlopun Unkarin kisaan. Talli toivoo vaihdon ratkaisevan belgialaiskuljettajan mystiset ongelmat.

Vandoornen vauhti on ollut täysin kateissa viimeisissä kisaviikonlopuissa. Tallikaveri Fernando Alonso on itsekin epäillyt Vandoornen auton olevan huonompi kuin hänellä, sillä massiivinen vauhtiero ei voi selittyä pelkästään kuljettajan otteilla.

Alonso esitti Saksassa epäilyksensä Vandoornen downforcen puutteesta, joka on myös McLarenin tämän hetken miete. Talli onkin päättänyt antaa Vandoornelle kokonaan uuden auton rungon, mikäli vanhassa on jotain rakenteellista vikaa.

Vandoornen runko ei ole täysin uusi, vaan sillä on ajettu alkukauden kisoissa.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…